نوید دانه ایرانیان

راهنمای جامع برای کپورگیری

کپورگیری

فهرست مطالب

کپورگیری یکی از ورزش‌های پرطرفدار و محبوب در میان علاقمندان به صید کپور است. کپور، به عنوان یکی از ماهیان معروف و محبوب جهان آبزیان، توانایی‌های تغذیه و رفتارهای خاصی دارد که شناخت آنها می‌تواند به کپورگیران کمک بزرگی در افزایش شانس شکار موفق کپور باشد.

در این مقاله، به بررسی تغذیه و رفتارهای این آبزی پرداخته خواهد شد. از طریق ارجاع به مطالعات علمی و تحقیقات صورت گرفته در این زمینه، سعی می‌شود تا به تشریح مکانیسم‌های تغذیه کپور، شیوه تغذیه آن و انواع طعمه‌های مورد علاقه آن پرداخته شود.

علاوه بر آن، در این مقاله، به بررسی بهترین زمان برای کپورگیری و عواملی که در انتخاب زمان مناسب تأثیرگذار هستند، پرداخته خواهد شد. هدف این مقاله، ارائه اطلاعاتی جامع و کاربردی برای کپورگیران است، تا بتوانند با شناخت بهتری از رفتارها و تغذیه کپور،آشنا گردند.  پس آماده باشید تا در این مقاله با دانسته‌های جدیدی در مورد تغذیه و رفتار کپور آشنا شوید و با استفاده از آنها به شکار موفق‌تری دست یابید.

با طعمه خود آشنا شوید: کپور

بسیاری از ماهی‌گیران  دوست دارند بدانند که چگونه ماهی کپور صید کنند. با این حال، یکی از چیزهایی که بسیاری از ماهی‌گیران در مورد آن آگاهی ندارند، نحوه رفتار ماهی کپور در زیر سطح آب است. با یادگیری این عادات و رفتارهای ماهی کپور می توانید میزان کپورگیری خود را تا حد زیادی افزایش دهید.  برای این کار ابتدا با ماهی کپور  و مکانیسم تغذیه ای آن آشنا شوید تا با نگاهی به فاکتورهای آناتومیکی و حرکتی، دانش لازم را در مورد نحوه تغذیه ماهی کپور در زیر سطح آب را بدست آوریم.

تعریف اولیه از ماهی کپور

کپور به عنوان یک ماهی خوراکی است و تغذیه آن به شکلی خاص انجام می‌شود. کپور برخی از منابع تغذیه مهم را از طریق زیرسازی غذایی و جوانه‌های آبزیان دریافت می‌کند. این موارد شامل جوانه‌های گیاهی، جلبک‌ها، جانوران کوچک مانند کرم‌ها، حلزون‌ها و حشرات آبزی است.کپور در طول روز به صورت مداوم تغذیه می‌کند و از یک رژیم تغذیه‌ای متنوع استفاده می‌نماید. این ماهی می‌تواند طعمه را از زیر خاک یا رسوبات آب بردارد  همچنین از طریق خوردن ذرات غذایی در آب تغذیه کند.در کل، تغذیه کپور به تنوع و تغییرات مواد غذایی و طعمه‌ها وابسته است و استفاده از تکنیک‌های متنوع کپور‌گیری می‌تواند به افزایش شانس شکار کپور کمک کند.

کپور معمولی که بومی اروپا و آسیا است و در دهه 1800 به ایالات متحده معرفی شد، منبع اصلی غذای دیرینه بسیاری از جوامع است.این تغذیه کننده کف ، ماهی مقاومی است که می‌تواند در شرایط مختلف رشد کند و اغلب در  دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و برکه‌ها  حضور دارد. کپور به عنوان بزرگ‌ترین عضو خانواده گرمابیان، با بدنی گرد بزرگ، باله پشتی کشیده، دم چنگال‌دار و هالترهای اطراف دهان شناخته می‌شود. بسته به گونه و محل کپور، رنگ آنها می‌تواند از سبز تیره تا طلایی روشن متغیر باشد.طول ماهی کپور تقریباً 76 سانتی متر و وزن آن 6تا 4 کیلوگرم است. با این حال، گونه‌های تا 27 کیلوگرم گاهی دیده می‌شوند.

 

قلاب و ماهی کپور

شناخت مکانیسم‌های تغذیه در کپورگیری

برای درک کامل نحوه تغذیه ماهی کپور اولین مطالعه‌ای که قرار است در مورد آن بحث کنیم “مکانیسم‌های تغذیه در کپور” است. این مطالعه به منظور تعیین چگونگی فیلتر کردن غذا توسط کپور برای مصرف تنها ذرات غذا و دفع ذرات غیر آلی است با درک درست از نحوه و تغذیه ماهی کپور به راحتی می توان با طعمه‌های مناسب به یک کپورگیری موفق دست یافت. ماهی کپور توانایی بالایی در تفکیک غذای موجود در کف دریاچه و مواد غذایی غیر قابل خوراکی مانند سنگ ریزه‌ها و سایر زباله‌های کف دریاچه دارد.

این موضوع برای کپورگیری بسیار اهمیت دارد، زیرا اساساً چگونگی مصرف طعمه‌های شما توسط ماهی  را در شنای کف دریاچه روشن می‌کند و به شما ایده می‌دهد که طعمه‌های ذرات مانند چگونه بلعیده می‌شوند.

فرضیه یک محقق

کپور منابع غذایی را هنگام تغذیه از پایین مصرف می‌کند و از منابع غیرغذایی جدا می‌کند. این دو فرضیه در طی آزمایشی که توسط یک محقق در آمریکا صورت گرفت به شرح زیر است:

ماهی سیپرینید هنگامی که غذای مخلوط شده با ذرات معدنی را در طول تغذیه اعماق دریا می‌بلعد، از برآمدگی‌های بافتی از اندام کام برای حفظ ذرات غذا استفاده می‌کند در حالی که ذرات معدنی از شکاف‌های بیرونی خارج می‌شوند. و باعث می‌شود که تعلیق بلع در هنگامی که به سمت پایین دست آب حرکت می نماید به وجود آید.

اولین چیزی که در مطالعه به آن توجه می ‌شود این است که آیا در تغذیه ماهی کپور از توده های بافتی در پشت دهان (حفره باکوفارنکس) برای حفظ ذرات خوراکی استفاده می شود و سپس ذرات غیر خوراکی از طریق “شکاف های دهانه ای” یا بخشی از آبشش ها خارج می‌شوند.

به عبارت ابتدایی‌تر نکته بعدی که به آن توجه می شود این است که آیا کپور از فیلتر جریان متقاطع برای جداسازی این ذرات خوراکی استفاده می‌کند. این اساساً الک کردن ذرات از طریق “فیلتر” در دهان ماهی است که می‌تواند مواد خوراکی را تعیین و حفظ کند و مواد غیرقابل خوردن را عمدتاً از طریق مزه دفع کند.

مشخص شد که کپور وقتی از ذرات کوچک تغذیه می‌کند، به نظر نمی‌رسد از توده های بافت‌های دهانی برای نگهداری قطعات خوراکی استفاده کند. با این حال، هنگامی که با مواد غذایی بزرگ‌تر تغذیه می‌شد، از این برجستگی‌ها برای حفظ آن‌ها استفاده می‌‌کند و سپس زباله‌های بزرگ‌تر غیرقابل خوردن از دهان خارج می‌شدند. هنگامی که ذرات غذا با چگالی کمتر از مواد معدنی به داخل دهان کپور مکیده می‌شوند، فیلتراسیون جریان متقاطع اجازه می‌دهد تا تعداد زیادی از ذرات غذا با چگالی کمتر به سرعت از تعداد زیادی مواد غیرقابل خوردن جدا شوند.

این مطالعه در کپورگیری کمک می‌کند تا نشان دهد که کپور دقیقاً چگونه انواع مختلف خوراک را از طعمه‌های زمینی و طعمه‌های ذرات موجود در مواد غذایی بسیار بزرگ‌تر مانند میکروپلت‌ها مصرف و تشخیص می دهد.

انواع مکانیسم‌های خوراکی در کپورگیری:

 فیلتراسیون:

کپور از طریق لبهای سخت موجود در دهان خود می‌تواند جلبک‌ها، جوانه‌ها و ذرات ریز غذایی را از آب فیلتر کند.

 راه‌های زیرسازی:

کپور با بهره‌گیری از راه‌های زیرسازی مانند خواص الکتریکی موجود در برخی اجزای بدنش، غذایی که در رسوبات و زیر آب وجود دارد را برداشت می‌کند. به عنوان مثال، با استفاده از الکتروشیمی مخاطی که در برخی از اجزای آبشش کپور وجود دارد، آنها می‌توانند از مواد غذایی محل‌گرفته شده در رسوبات استفاده کنند.

بریدگی و جستجوی غذا:

کپور می‌تواند طعمه را از روی زیر خاک یا رسوبات آب بردارد. با استفاده از لبهای متحرکی که در قسمت زیر دهانشان قرار دارد، خاک را حرکت داده و ذرات غذایی را برداشت می‌کنند. این مکانیسم به آنها امکان می‌دهد تا طعمه را در زیرسطح آب پیدا کنند.

تغذیه از آب:

کپور همچنین می‌تواند از طریق خوردن ذرات غذایی که در آب وجود دارند تغذیه کند. ذرات غذایی می‌توانند شامل جوانه‌های گیاهی، جلبک‌ها، کرم‌ها و حشرات آبزی است. کپور با باز کردن دهان خود و استفاده از سیستم پمپاژی که توسط عضلات قاعده دهان ایجاد می‌شود، آب را جذب می‌کند و ذرات غذایی را در آن غلیظ می‌کند. سپس با فشردن آب از دهان، مواد غذایی را جدا کرده و باقیمانده را از دهان خارج می‌کند.

این مکانیسم‌های تغذیه کپور نشان می‌دهد که این ماهی توانایی متنوعی در بهره‌برداری از منابع غذایی مختلف دارد. این ماهی قادر است از طعمه‌های موجود در آب، زیرسازی غذایی و همچنین ذرات غذایی موجود در رسوبات استفاده کند. برای کپور‌گیری موفقیت‌آمیز، انتخاب طعمه‌های مناسب و استفاده از تکنیک‌های متنوع می‌تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد.

حمل و نقل غذا توسط کپور

 

اصول کپورگیری

 

مورد بعدی که به روشن کردن نحوه تغذیه ماهی کپور و رفتارهای آنها در زیر آب کمک می کند، مطالعه “انتقال غذا در کپور” است.

این مطالعه بیشتر بر روی رفتارهای ماهی کپور متمرکز بود و چندان بر روی مناطق تشریحی تغذیه ماهی کپور مربوط نیست.این بخش به شما کمک می‌کند تا دقیقاً نحوه تعامل کپور با مواد غذایی مانند گلوله‌های بزرگ آشنا شوید تا به شما نشان دهد چرا گاهی اوقات کپور ممکن است طعمه شما را بدون قلاب شدن بررسی کند.

این بررسی‌ها شامل این موارد بود:

تغذیه ذرات، آب دهان برای کمک مصرف غذا، شستشو، تغییر موقعیت، نگهداری انتخابی، جمع‌آوری از غربال شاخه‌ای، حمل و نقل غذا در دهان، استفاده از دندان‌ها، خرد کردن‌ و رفع اشتها.

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که کپور در هنگام غروب و شب انرژی بالایی دارد، اما به راحتی برای تغذیه در هر زمانی از روز توانایی دارد، اما اگر واقعاً می‌خواهید شانس خود را افزایش دهید، در این زمان‌ها کپورگیری را انجام دهید.

استفاده از سیستم بویایی

ماهی کپور از سیستم بویایی خود برای احساس نمک، طعم و ذرات موجود در آب استفاده می‌کند که آنها را از مناطق اطراف به طعمه شما می‌آورد.

هنگامی که کپور طعمه شما را پیدا کرد، دهان بزرگتر خود را روی طعمه قرار می‌دهد و طعمه را به سرعت به داخل دهانش می‌مکد، جایی که بین فک بالا و پایین برای کمتر از یک ثانیه ثابت می‌شود.

چشیدن طعمه

ماهی به سرعت آب را روی طعمه پمپاژ می‌کند و هرگونه گل و لای یا ماده غیرقابل خوردن را می‌شوید و سپس طعمه را چشیده تا بررسی کند که آیا ارزش بلعیدن را دارد یا خیر.

این حدود دو ثانیه طول می‌کشد. اگر کپور طعمی را که می‌پسندد، طعمه را با کشیدن آب از میان آبشش‌ها با دهان بسته، در جلوی دهان قرار می‌دهد. در این موقعیت طعمه با پمپاژ آب از طریق دهان شسته می‌شود. اگر خیلی به طعمه علاقه نداشته باشد، طعمه را به بیرون تف می دهد و به مسیرش ادامه می‌دهد.

تصمیم‌گیری و انتخاب‌گری

اگر کپور تصمیم بگیرد ماده غذایی را مصرف کند، آن را به آرامی در پشت گلو جایی که دندان ها پیدا می‌شوند قرار داده. سپس ماهی قبل از شروع “جویدن” چند ثانیه صبر می‌کند.جویدن حدود چند ثانیه طول می‌کشد و دهان ماهی در طول فرآیند باز می‌ماند. سپس غذا را در فرآیند تغذیه می‌بلعد.با دانستن این ترتیب تغذیه، کپورگیری ، تنظیم قلاب  و طعمه شما می‌تواند کمی منطقی‌تر شود.

وقتی کپور طعمه شما را می‌مکد، چند ثانیه صرف طعمه می کند. اگر طعمه خود را مستقیماً به قلاب وصل کرده باشید، به دلیل وجود جسم عجیب در غذا، خطر تف کردن طعمه توسط کپور وجود دارد.

با رها کردن طعمه خود مستقیماً از روی قلاب، خطر این که کپور متوجه اشتباهی در طعمه شود و رفتن به مرحله بعدی که قلاب شما به طور کامل در دهان کپور مکیده می‌شود را کاهش می‌دهید.

کپور چگونه غذا پیدا می‌کند؟

دانستن اینکه ماهی کپور پس از یافتن طعمه شما چگونه آن را مصرف می‌کند در کپورگیری بسیار خوب است، اما در وهله اول چگونه طعمه شما را پیدا می کنند؟ کپورها تغذیه کنندگان بسیار خوبی هستند و از روش های مختلفی برای تمیز کردن غذا در هر لایه آب استفاده می کنند. فقط به دلیل اینکه ماهی کپور تغذیه کننده پایین سطح است، لزوماً همیشه از کف تغذیه نمی‌کند.کپور از حس بویایی، بینایی و حتی سیستم بویایی خود استفاده می نماید که به آنها اجازه می‌دهد مواد غذایی حل شده در آب را حس کنند.

ماهی کپور از روش زیر برای تامین غذا استفاده می کند:

هالتر

دو هالتر از کنار دهان کپور بیرون زده و دو هالتر کوچکتر در بالای دهان قرار دارند. اینها فقط برای نمایش نیستند و برای تشخیص مواد غذایی در کف دریاچه مستقیماً زیر دهان آن استفاده می‌شوند، جایی که کاملاً نمی‌توانند ببینند. این هالترها همچنین دارای جوانه های چشایی هستند که به سرعت تشخیص می‌دهند که آیا چیزی که در حال لمس آن هستند خوراکی است یا خیر.

دهان

کپورها حس چشایی بسیار خوبی دارند زیرا دهان آنها دارای سلول‌های حساس شیمیایی است که مشخص می‌کند آیا یک ماده غذایی خوراکی است یا نه. ماهی کپور در واقع حدود 97 درصد از آنچه را برای چشیدن به دهان می برد بیرون می‌کند.

باله‌های سینه‌ای و لگنی

باله‌های کپور توسط جوانه‌های چشایی پوشانده شده‌اند که بیشتر به یافتن منابع غذایی نزدیک به ماهی کمک می‌کند.

چشم

این ماهی‌ها بینایی بسیار خوبی دارند و دو چشم در دو طرف سر دارند. این دید نه تنها برای جستجوی شکارچیان، ماهی‌گیران در کناره‌ها، بلکه از آنها برای تامین غذا نیز استفاده می شود. به همین دلیل به نظر می‌رسد طعمه‌های رنگ روشن به خوبی کار می‌کنند زیرا توجه ماهی کپور به آنها جلب می‌شود.

سیستم بویایی

سیستم بویایی به ماهی اجازه می‌دهد تا مواد محلول در آب مانند نمک ها، قندها و پروتئین‌های موجود در طعمه ها را حس کند که به ورود ماهی کپور از منطقه اطراف به طعمه های شما کمک می‌کند.

آیا می‌توانید در تمام طول سال و در هر زمانی از روز ماهی کپورگیری کنید؟

 

ماهی‌گیری در دریاچه

 

هیچ پاسخ درست یا غلطی وجود ندارد و نظرات از ماهی گیر به ماهی‌گیر و آب به آب متفاوت است. با این حال، می‌توانید با اطمینان از قرار گرفتن قلاب‌های خود در زمان مناسب روز و با ماهی‌گیری بیشتر در فصول «بهتر»، شانس را به نفع خود افزایش دهید. فصول و زمان روز مطمئناً بر رفتار ماهی کپور تأثیر می‌گذارد .بهترین زمان برای ماهیگیری کپور معمولاً بهار است، درست زمانی که آنها شروع به بیدار شدن می‌کنند، و اواخر تابستان / پاییز به عنوان ماهی کپور شروع به تغذیه برای زمستان می‌نماید. از آنجایی که کپورها گرمابی هستند، دمای بالاتر آب باعث فعالیت بیشتر آنها می‌شود. صبح زود و اواخر عصر بهترین زمان برای ماهی‌گیری در تابستان است، اگرچه شب های تابستان نیز می‌تواند بسیار مفید باشد.

ماهی‌گیری کپور بسته به فصل، موانع مختلفی را ارائه می دهد. در ادامه یک راهنمای فصلی برای شما ارائه داده ایم  که به شما کمک می کند تا در مورد رفتار ماهی بیشتر بدانید تا بتوانید کپورگیری خود را مطابق با آن ترتیب دهید.

ماهی‌گیری کپور بهاره:

  • نواحی کم عمق دریاچه را بیابید (زیرا این نواحی سریعتر گرم می شوند).
  • تا زمانی که کپور در حال تخم‌ریزی است ماهی نگیرید.
  • صبح زود و اواخر ظهر اغلب بهترین زمان برای صید کپور در بهار است.
  • کپورها هنوز بیدار هستند، بنابراین بیش از حد غذا ندهید، هر بار برای لقمه ماهی بگیرید!

با تغییر هوا و رسیدن بهار، دمای آب گرم می‌شود و کپورها با بیدار شدن از آرامش زمستانی، گرسنه‌تر می‌شوند و بیشتر غذا می‌خورند. در این زمان از سال است که کپور از نواحی عمیق‌تر دریاچه به مناطق کم‌عمق‌تر منتقل می‌شود، زیرا این دریاچه‌ها پتانسیل سریع‌ترین گرم شدن را دارند. شما اغلب ماهی کپور را بالاتر در ستون آب می‌بینید، زیرا آنها هوس حس کردن گرمای آب را دارند.در روز های گرم ، به محض اینکه خورشید غروب می‌کند، دمای آب نیز کاهش می‌یابد، ماهی‌ها اغلب در طول شب‌های سرد به آب‌های عمیق‌تر بازمی‌گردند. برای اینکه آب به اندازه کافی گرم شود، هر زمانی بعد از ظهر تا اوایل عصر بهترین نتایج را مورد بررسی قرار دهید.

کپورگیری در تابستان:

ماهی‌ها بسیار فعال‌تر خواهند بود و ماهی کپور را در بیشتر قسمت‌های دریاچه در حال حرکت بین مناطق خواهید یافت، از آب‌های عمیق‌تر و مناطق سرپوشیده مانند جزایر غافل نشوید.

صبح زود، اوایل عصر و تا شب بهترین زمان برای کپور گیری در تابستان است وقتی خورشید در بالاترین حد و گرم ترین حالت خود قرار دارد، انتظار کمتری را  برای صید داشته باشید. در حال حاضر در ماه‌های تابستان، بیشتر مناطق دریاچه، نه همه مناطق آن، دمای متوسطی دارند، بنابراین آب عمیق‌تر ممکن است مناطق بهینه برای یافتن و صید کپور باشد.

مناطق کم عمق ممکن است بیش از حد گرم و بدون اکسیژن شوند و باعث ناراحتی کپور و رفتنش  به مناطق عمیق تر دریاچه شود.

با پایان فصل تخم‌ریزی، کپور بر استفاده بیشتر از غذا موجود تمرکز می‌کند و این زمان عالی برای معرفی طعمه‌های بیشتر است. ذرات، گلوله‌ها یا طعمه‌های خوب پودر ماهی می‌توانند کپورگیری خوبی برایتان به ارمغان آورند.

صید ماهی کپور بهتر است صبح زود قبل از اینکه آب خیلی گرم شود و ماهی بی حال شود یا اواخر شب که آب تا دمای ایده آل خنک شود انجام شود.

ماهی‌گیری کپور در پاییز:

صید ماهی کپور در اوایل پاییز در اوایل صبح و اواخر بعد از ظهر بهترین است. اواخر پاییز، با نزدیک شدن به زمستان، صید ماهی کپور ظهر معمولاً بهترین است.

کپورگیری زمستانی:

  • ماهی‌ها در مناطق عمیق تر دریاچه جمع می‌شوند.
  • با کاهش دمای آب، کپور بیشتر روز در خواب می رود.
  • کپورگیری زمانی خواهد بود که آب گرم شود، مانند ظهر و به بعد تا اواخر ظهر
  • از طعمه‌های کمتر و طعمه‌های کوچکتر استفاده کنید.
  • مناطق عمیق‌تری از دریاچه را دریابید.

مکان در ماه‌های زمستان حیاتی است، بنابراین، به دنبال مناطق عمیق‌تر دریاچه باشید و انتظارات خود را از نظر صید مدیریت کنید، زیرا کپور با کاهش دمای آب، سرعت خود را کاهش می‌دهد. در حالی که هنوز هم می‌توان ماهی کپور را در هر زمانی از روز صید کرد، اما اغلب  ظهر است که آب گرم‌تر است و به احتمال زیاد کپور حرکت می‌کند و تغذیه می‌کند.

نکاتی برای کپورگیری

انتخاب مکان برای کپور‌گیری

مکان ایده‌آل را پیدا کنید ماهی‌های کپور تمایل دارند در آب تیره بمانند، و به احتمال زیاد وقتی آب شفاف است به راحتی می‌ترسند. این ماهی‌ها آب‌های گرم‌تری را نیز ترجیح می‌دهند، بنابراین در امتداد خط ساحلی، پس‌آب‌ها و کانال‌های کناری به دنبال آب گل آلود با پوشش گیاهی متراکم باشید. کپور بیشتر وقت خود را صرف تغذیه از حشرات در میان پوشش گیاهی آبزی می‌کند. صبح زود بهترین زمان برای شناسایی ماهی کپور است. در امتداد سواحل رودخانه به دنبال آب گل آلود باشید و حرکت ماهی را دنبال کنید.

 طعمه مناسب را انتخاب کنید

کپور همه چیزخوار است و پلانکتون ها، حشرات و لاروها و همچنین ساقه های نرم گیاهان و علف های هرز رودخانه را می‌خورد، بنابراین طعمه گذاری کپور نسبتا آسان است. بویله طعمه‌ای برای اکثر ماهی‌گیران کپور است. عطر پودر ماهی موجود در بویله، کپور را وحشی می‌کند. با این حال، کپور در مناطقی که اغلب صید می‌شود ممکن است بویلی را با خطر مرتبط کند و از آن طعمه اجتناب کند.

خوشبختانه طعمه‌ای ارزان‌تر و آسان‌تر وجود دارد که کپور همیشه به آن ضربه می‌زند: ذرت شیرین. ذرت شیرین کنسرو شده دارای ترکیب مناسبی از طعم‌های شور و شیرین است که به نظر ماهی کپور مقاومت ناپذیر است، و دانه‌های ذرت به راحتی مستقیماً روی قلاب شما کشیده می‌شود.

 میله و قرقره خود را تنظیم کنید

ماهی‌گیری رودخانه‌ای به طور کلی شامل چندین بار ریختن طعمه در فاصله کوتاه است(زمانی که ماهی‌گیران رودخانه‌ای به طور معمول درقایق یا ساحل روی نقاط استراتژیک قرار می‌گیرند و طعمه را به آب می‌اندازند تا ماهی را جذب کنند. این روش برای صید ماهیانی مانند کپور استفاده می‌شود)، بنابراین طول میله ایده آل حدود ۱.۸ تا ۱.۲ متر است. این یک طول عالی برای ماهی‌گیری در فضاهای تنگ در امتداد سواحل و پوشش گیاهی است. برای حجم‌های آبی بزرگ‌تر، برای ریختن چند با طعمه بهتر است در مسافت‌های طولانی، میله‌ای با ارتفاع ۲تا ۳ متر انتخاب کنید.

 از قلاب‌های براق خودداری کنید

کپور بینایی عالی دارد و تابش خیره کننده یک قلاب براق می‌تواند آنها را از ضربه زدن به طعمه شما باز دارد. از قلاب‌های استتار شده یا تیر مخصوص ماهی‌گیری کپور استفاده کنید.

نتیجه:

زمان ایده آل برای ماهی‌گیری کپور چه زمانی است؟ در تئوری، شما می‌توانید در تمام سال ماهی کپور صید کنید، اما بهترین زمان برای ماهی‌گیری از اواسط بهار تا اواسط پاییز است. در خارج از این پارامترها، کپورگیری ممکن است کم باشد. این مقاله مرور جامعی بود بر مکانیسم‌ها و عادات زیستی کپور ماهی امیدواریم از این مطلب بهره لازم را ببرید و هر گونه سوال یا مشکلی در زمینه پرورش ماهی کپور داشتید از طریق راه‌های ارتباطی با ما مطرح نماید.

 

اشتراک گذاری مطلب در پیام‌رسان‌ها :

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین جشنواره‌های تخفیف، اخبار و مقالات نوید دانه ایرانیان باخبر شوید!

همچنین بخوانید...